Ликувай, народе! Шоуто “Комиците ще се върне в ефира на Би

...
Ликувай, народе! Шоуто “Комиците ще се върне в ефира на Би
Коментари Харесай

Комиците се завръщат

 Ликувай, народе! Шоуто “Комиците "  ще се върне в ефира на Би Ти Ви напълно скоро след година неявяване поради пандемията. " Уникална е групата ни, толкоз ми се желае по-скоро да отново да почнем да снимаме. Вярно е, че записахме първия епизод на предаването. И отново ще кажа усещаше се празнина от неналичието на " Комиците “ и дай боже, тя да се запълни, с цел да радваме отново хората. Защото единствено със смях можем да победим ковид, да зарадваме хората. “

С тези думи Любо Нейков, доайенът на смешното шоу, показа вярата скоро да забележим най-хубавите бг артисти още веднъж в скечове за малкия екран. Големият комедиант, който единствено преди дни навърши 49 години, споделя, че през месеците, в които не са били на сцена, се виждали с камери, общували по телефона и обсъждали смешките, които да включат в възможното предаване. Именно в първия сниман епизод,Комиците “ присъединили и скечове, свързани с противоепидемичните ограничения.

Кръстьо Лафазанов посреща клиенти в ресторанта с шлем и ръкавици, а за комплимент от заведението - дезинфектант. В менюто няма карантия, а единствено карантина, съпрузите Любо Нейков Павлова си провеждат среща и не могат да се познаят от маските. Смях в залата.

" Не е загадка, че пандемията отключи доста депресии измежду хората, а изкуството е това, което може да ги избави. Само театърът и малкия екран сега могат да основат наслаждение за хората. Иначе отвред бомбардират с какви ли не неприятни вести “, смята Нейков. Той не желае да се оплаква от комплицираната обстановка, в която се намират артистите, защото огромна част от тях нямат приходи или са на минимални такива, написа " “.

" Положението е такова за целия свят, само че би трябвало да се поддържаме, няма по какъв начин другояче а оцелеем “, счита Любо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР